WISHLIST LUST MUST

WISHLISTI jul och till min födelsedag (jag fyller år på nyårsafton, wiho!) önskar jag mig dessa saker! Och mer därtill hehe... 
Väldoftande exotiska fruktiga parfymer som t.ex. "big pony - Ralph Lauren"& "Cancan - Paris Hilton". Jag kommer blanda med en tyngre "rökig" lite mer maskulin doft. Sexiga underkläder.  Massor av pengar. Presentkort på secondhand-butiker. Presentkort på misselfridge & BIKBOK. Jag önskar mig också "twisted" shirts med v-ringning. 
Planerar ju att fara till New york så sponsring till resan hade ju verkligen inte varit fel.... 
Vill även fara till Paris & Berlin
Det är sjukt billigt att få tag i biljetter & hotell där! Helt sinnes. Så himla vackert. Det är en av de få icke tropiska ställen jag kan tänka mig att fara på vintern faktiskt. Tänker mig att vandra omkring bland pittoreska gator och kvarter och ta en fika på ett mysigt litet café i hörnet. För att inte snacka om all kultur och gatukonst man får uppleva. Det vill jag gärna göra med min pojkvän. 
Men måste snart resa med familjen i Värmland. Kanske omöjligt på ett tag men jag får hitta något sätt att verkligen intala dom! 
Det är lite omständigt att planera men vi har verkligen sjukt kul när vi åker iväg och jag minns vår första resa med värmande glädje. 
Hade jag fått välja att åka 5 resor själv eller 1 med familjen hade jag alla gånger valt familjen. 
Något mer jag önskar mig är Apple TV
smidigast på marknaden. En Nikon D700 står högt upp på listan. Efter att ha tillbringat flera dagar att hitta en kamera som verkar bra i lämplig prisklass, föll den mig i smaken.
Är helt galen i estetiken att kunna ta bilder på allt möjligt! Då kan jag även börja lägga upp vackrare bilder här på bloggen & lägga upp MYCKET bättre outfits på LOOKBOOK och det kommer garanterat leda till fler läsare & roligare mer varierat innehåll. Bloggen växer ju explosionsartat, vilket är jättekul!
 En blender eller juicepress skulle vara välbehövligt med tanke på alla drinkar jag gör. Så slipper man klumpar och den klarar av mer än min stavmixer. 
Önskar mig även en tidlös blingbling klocka jag kan ha i herrans många år. Från exempelvis Calvin Klein, Verse by Versace, Emporio Armani, Michael Kors eller Marcs By Jacobs, gärna i safirglas så det inte blir repor. 
Har några dyrare sminkfavoriter jag verkligen älskar och känner mig så fin i. 
Det är "dior show's" maskara, too faced lip injection & MAC lipstick. Har använt mig av alla dessa och det märks verkligen att det är skillnad från budgetmärken. Enligt mig är de en av de få märken/produkter som är värt sitt pris. 
En stilren clutch från Michael Kors eller Tory Burch skulle heller inte vara fel, att ha sina sminksaker i. Eller gärna en väska i GUESS-stil. 
Vill man köpa kläder åt mig och 
verkligen inte vet vad jag gillar, 
så är ett säkert kort alltid ZARA, MANGO & RIVER ISLAND
Jag skulle verkligen behöva ett löpband. Ett annat alternativ är en portabel dansstång (portabel så man slipper förklara att det inte alls är något sexuellt och faktiskt en dans motions-stång). 
Älskar verkligen att dansa & har mått bättre på senaste tiden då jag börjat dansa allt mer.
 Man märker knappt att det är motion! Så kul är det.